quick essay writer

 MALO O KANADSKOM OBRAZOVNOM SUSTAVU

obrazovanje u Kanadi za Ruse je besplatno


Prije svega, valja napomenuti da u Kanadi ne postoji jedinstveni obrazovni standard. Svaka pokrajina ima svoja pravila i karakteristike, ali ukupna slika, naravno, slična je i ne razlikuje se mnogo od one prihvaćene u cijelom svijetu.


Nakon tri ili četiri godine studija na sveučilištu, student stječe diplomu prvostupnika i tu može stati, ili može nastaviti pohađati alma mater i postati magistar (to će potrajati još 1 do 3 godine). U pravilu ovaj put biraju studenti koji žele postati vrhunski menadžeri ili planiraju ostati u znanosti. Za Kanadu je karakteristično da student može magistrirati na potpuno istoj specijalnosti kao i na prvostupniku. Sljedeća i posljednja faza visokog obrazovanja u ovoj zemlji su doktorski studiji.


Možete studirati u Kanadi na sveučilištu ili fakultetu. Vjeruje se da je u prvom veliki naglasak na teoriji, a u drugom - na praksi. Međutim, to nije uvijek slučaj i svaku obrazovnu ustanovu treba razmotriti zasebno. Mnogo ovisi o specijalizaciji, programu obuke itd.

https://thrivecmg.com/wp-content/uploads/fluentform/ff-684f6f6f7dee38443c3fe46f85a6856e-ff-www_18.pdf
https://vehs.com/wp-content/uploads/fluentform/ff-43b3d6e3558f32e8b7bd66ff4051c53c-ff-www_23.pdf

Популярные сообщения