fest cheap essay writer

 TOEFL bestaat uit vier secties, die elk een van de basistaalvaardigheden (lezen, luisteren, spreken en schrijven) testen. Maar naast het verbeteren van deze vaardigheden, het uitbreiden van de woordenschat en het verbeteren van de grammatica, moet je om de test met succes te halen, werken aan de zogenaamde aanvullende vaardigheden, namelijk aantekeningen maken, parafraseren, samenvatten.


Waarom aantekeningen maken in TOEFL?

Bij drie van de vier onderdelen van de toets is het raadzaam aantekeningen te maken:


Alle vragen in de sectie Luisteren verschijnen pas na het luisteren naar de lezing, dus het is belangrijk om aantekeningen te maken om het hoofdidee en de details te onthouden. Ook al heb je een fenomenaal geheugen en weet je zeker dat je alles van de lezing onthoudt, toch is het de moeite waard om aantekeningen te maken. Het afleggen van een test is een stressvolle situatie, het geheugen kan falen.

Bij Geïntegreerd Spreken en Schrijven moet je de tekst lezen en/of de geluidsopname beluisteren. Een samenvatting helpt bij het vastleggen van belangrijke informatie en details, het analyseren van de relatie tussen wat werd gehoord en wat werd gelezen, en dient ook als basis voor het antwoord

Популярные сообщения