Začnimo preprosto z igro smeti

 Če povzamemo naslednje igralno leto, je treba reči, da letošnje leto ni bilo lahko. Zakaj ni lahko: nekje je bilo težko, akcijsko in celo nevarno. In seveda se je zagnala tudi igralniška industrija. S tem, ko nas je razveselila ali razžalostila, nam je ponudila veliko odličnih in bednih iger. O slednjem bomo govorili zdaj. Spoznajte: 15 najslabših iger leta 2020 po GameInOnline.



Začnimo preprosto z igro smeti, ki so jo dolgo promovirali s pomočjo igralca Vina Diesela in tistim, kar je ostalo od filmske franšize Hitri in drzni. Razvijalci so veliko obljubljali in na splošno skušali obdržati blagovno znamko, vendar jim je to uspelo le, dokler igranja ni bila prikazana javnosti. Bilo je tako hudo, da se mi je zdelo posmeh. Nato so avtorji spet začeli zagotavljati, da bodo vse popravili, toda tam res ni bilo ničesar popraviti. Tam morate vse predelati že od samega začetka, česar pa seveda ne bo storil nihče.


O nizki kakovosti tega projekta priča preprosto dejstvo, da je nekaj oboževalcev nekaj tednov po izidu razvil domač mod za izvirnik, zaradi česar je bila ta igra lepša in na splošno boljša od licencirane in globoko plačane igre podjetja Crytek. Spet je ime tega nemškega studia igralo pomembno vlogo: ljudje so se spomnili, česa je bila prej sposobna, in pričakovali, da se bo čudež uresničil iz nič, a čudeži se, kot veste, ne zgodijo. Obstajajo talent in marljivost ter povprečnost in lenoba. Zadnji dve lastnosti sta kot nalašč za ta ponovni zagon.



Ali je na svetu veliko ljubiteljev taktičnih poteznih strategij? Milijoni. In še več ljubiteljev iger o italijansko-ameriški mafiji Amerike z začetka in sredine prejšnjega stoletja. Romantizacija zločina, živahni liki, pogumna dejanja - vse to bi lahko uresničili v tej igri. Lahko bi se, vendar se ni uresničilo. Zakonca Romero sta izdala prav dolgočasno, monotono in problematično igro, ki je popolnoma uničila vsa upanja odsotnih oboževalcev, John Romero pa od časa klasične Doom ni ničesar ustvaril in verjetno tudi ne bo ničesar ustvaril.

https://hub.docker.com/r/123458674769/andry-petrovski

https://mootools.net/forge/profile/AndrewPokrovski

https://github.com/AndryP1

https://connect.symfony.com/profile/alex124

https://community.windy.com/user/alex124

https://linktr.ee/AndryPokrovski

Популярные сообщения