Tu je prvi del odlomka Immortals Fenyx Rising


Vrnemo pas Aresu in gremo izvršiti njegovo drugo nalogo, da uničimo Sparte.


Prvi med njimi bo v trdnjavi Ares, drugi pa v bližini razpoke, v naselju z voskom. Po tem se naloga posodobi. Prižgati moramo ogenj Kovačnice bogov. Na poti se borimo z Herkulovim duhom. Taktika bitke je približno enaka kot pri Ahilu, le da so Herkulovi udarci močnejši, a počasnejši.

Na poti pridemo do kovačnice bogov in na poti uničimo vse sovražnike, ki nam stojijo na poti. Če želite odpreti prehod, morate streljati na tarče na obeh straneh vhoda. To bo aktiviralo zračne tokove, na katerih bomo lahko leteli gor in tam streljali na tretjo tarčo.


Gremo do oznake, da ugotovimo izvor nenavadnih zvokov. Tam srečamo Automaton - robota. Pogovorimo se z njim in ugotovimo, da je to Hefest, Afroditin mož, ki ga je Tifon le reinkarniral v robota. Razumemo tudi, da Hefest sploh ni sam po sebi.


Najprej morate najti obe roki avtomata. Na zemljevidu so označeni, zato z iskanjem ne bo težav. Ukvarjamo se z njihovimi stražarji, nato pa vrnemo roke njihovemu lastniku. Za nagrado prejmemo Hefestov blagoslov.

http://www.webestools.com/profile-318706.html

https://www.apsense.com/account/profile

https://codepen.io/Andry-Pokrovski

https://about.me/pokrovski

https://www.flickr.com/people/191375005@N04/

https://500px.com/p/nastyapokrovskaya77?view=photos

https://forum.antichat.ru/members/373052/

Популярные сообщения