Odpravimo se do vrat

 Dober dan, dragi bralci. Danes vam želimo predstaviti igro z imenom Ebola 2. Po besedah ​​razvijalcev iz indie_games_studio je igra klasična grozljivka v prvi osebi, med prehodom katere bi moral biti občutek strahu in groze. Obljubili so tudi maksimalni realizem in popolno poglobitev v zaplet. No, poglejmo, kaj imajo za nas.




Igra se začne z dejstvom, da se v nekem majhnem stanovanju spametujemo. In v resnici se zbudimo iz telefonskega klica. Pristopimo k napravi, dvignemo telefon in ugotovimo, da se naš junak imenuje Leo Robinson in da ga operater pokliče na delo, pri čemer sporoči rdečo kodo, kar pomeni nekakšno nujno pomoč.


Odpravimo se do vrat. Pojdite na lokacijo Rakan City. Naše naloge so posodobljene, se moramo peljati z vlakom. Spustimo se po stopnicah do podzemne železnice in gremo v kočijo. Vstopimo v kokpit, zavijemo rdečo ročico in zaženemo vlak.



 

Naši spremljevalci nam govorijo, da bi morali vklopiti napajanje. Spustimo se navzdol, najdemo ščit s preklopnimi stikali. Vklopiti jih je treba po enem, tako da prvo in tretje preklopno stikalo gledata navzgor, drugo in četrto pa navzdol.

https://angel.co/u/andry-pokrovski

https://clarity.fm/AndryPokrovski

http://www.supportduweb.com/profile-130009.html

https://www.myvidster.com/profile/AndryPokrovski#

https://www.question2answer.org/qa/user/AndryPokrovski


Популярные сообщения